Afvalcontaineropties voor uw bedrijf

Wat is een afvalcontainer? (Misschien heb je deze vraag eerder gehoord.) Een afvalcontainer is gewoon een grote container voor het tijdelijk opslaan van afval en wordt in het algemeen gemaakt van plastic of metaal. Sommige gemeenschappelijke woorden die worden gebruikt om afvalcontainers te beschrijven, zijn vuilnisbak, vuilnisbak en vuilnisbak. De woorden tas of vod zijn ook vaker in het Britse Engels gebruik; Het onderscheid is dat zak in de Verenigde Staten wordt beschouwd als vrouwelijk terwijl vuilnis als heel mannelijk wordt beschouwd.

Wat de containers zelf betreft, zijn er veel typen, waaronder het vergrendelen van soft-close, hefboompoort, slingerende soft-close, push-knop, push-down en toegangsafvalcontainers. Het type dat u kiest, hangt af van hoeveel verspilt uw bedrijf op een voortdurende basis verzamelt en hoe u erop hoopt te bereiken. Als u gewoon op zoek bent naar algemene afvalstoffen, kunt u een van de algemene afvalcontainers op de markt beschouwen. Als u op zoek bent naar gevaarlijke afvalstoffen of zeer giftige vloeistoffen, wilt u met een moeilijke, vergrendelingsafvalcontainer gaan.

Het kiezen van de juiste afvalcontainer is niet altijd zo eenvoudig, zoals men zich kan voorstellen. Als u bijvoorbeeld een chemische afvalverwerkingsfaciliteit behaalt, moet u bijvoorbeeld het juiste type container kiezen om aan de strenge richtlijnen van de EPAS te voldoen. Bovendien heeft u mogelijk ook een secundaire insluiting voor ontvlambare vloeistoffen en chemicaliën nodig. Omdat dit echter een secundaire insluiting is, blijft het werkelijke afval binnen de veiligheid van een afvalcontainer. Een soft-close afvalcontainer kan bijvoorbeeld worden gesloten totdat het een niveau van sluiting bereikt dat de EPA is bepaald, is veilig voor het milieu.

Op deze manier elimineert u het potentieel voor het vrijgeven van de chemische stof of in de grond.

Aan de andere kant, als u te maken hebt met industrieel afval, heeft u waarschijnlijk een andere behoeften. In dit geval wilt u kiezen tussen de twee meest voorkomende afvalcontainers, open boven- en uitrol, evenals de hierboven genoemde secundaire typen. Of u nu te maken hebt met gemeentelijk of industrieel afval, u zult waarschijnlijk te maken hebben met een open bovencontainer. Roll-off-containers, die soms groene afvalcontainers worden genoemd, maken gebruik van polyethyleen-voeringen die het interieur van de afvalcontainer afdichten om te voorkomen dat het afval wordt vrijgegeven.

Als het gaat om commercieel afval, kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan commerciële en residentiële afvalcontainers. De meest populaire onder commerciële toepassingen zijn de stalen prullenbak en vuilnisbak. Deze voeringen zijn ontworpen om te voorkomen dat voedseldeeltjes en vloeistof de container binnenkomen. Een vuilnisbak is gemaakt van gegalvaniseerd staal dat prikbestendig is, waardoor lekken voorkomen. Liners houden ook insecten uit, wat een probleem kan zijn bij het weggooien van organische materialen in uw keuken, garage of tuin. Sommige vuilnisbakken worden geleverd met sloten, dus je hoeft niet te riskeren de sleutels te verliezen en op slot te worden.

Als het gaat om residentiële afvalcontaineropties, zijn er commerciële roll-off-containers en commerciële vuilnisbak beschikbaar. Beide zijn ideaal voor huiseigenaren en appartementenbewoners, omdat ze geen sleutel nodig hebben om te beveiligen. Residentiële voorladingsdumpsters, soms de voorladers genoemd, zijn verkrijgbaar in zowel kunststof als metalen variëteiten, met handige alternatieven voor het stapelen van omvangrijke pallets. Zware vuilniszakken kunnen worden gebruikt om recyclebabels te verwijderen, waardoor de ruimte overblijft voor andere items die u mogelijk wilt opslaan.

Bestel een afvalcontainer bij Afzetbak.nl