De juiste manier om BBQ te bestellen

De juiste manier om BBQ te bestellen

"Nee" betekent op de een of andere manier "nee": het kan "nee" betekenen, het kan "niet doen" of het kan betekenen "niet doen". Nee betekent op alle mogelijke manieren "nee". Nee betekent "nee" met volledig vertrouwen en zelfverzekerdheid. Nee betekent "nee" op een informele of vriendelijke manier: het kan betekenen "het kan me niet schelen" of "Niet aanraken, alstublieft" of het kan "auw" betekenen. Nee betekent "nee" op een formele of feestelijke manier: het kan betekenen "ik zal het niet nog een keer doen" of "getuige alsjeblieft – nee!"

De enige mensen die nee kunnen zeggen, zijn degenen aan wie is gevraagd: de persoon die de vraag stelt, degene die wordt gevraagd de bestelling te ondertekenen, degene die bezwaar maakt, degene die de bestelling moet ondertekenen, degene die als eerste moet drinken (in een formele of traditionele setting), de gasten die een toast uitbrengen (in een traditionele setting), en degene die de klap op zich neemt (in een niet-traditionele setting). bestellen vernederen. Behalve de laatste persoon, die ervoor kan kiezen om aan tafel te staan of te zitten, moeten alle anderen op het feest het eens zijn over wat het nee betekent. Daarom worden sommige mensen erg defensief als ze iemand nee horen zeggen: omdat ze aannemen dat nee niet ja betekent. Dit is een veelgemaakte fout.

Bij het bestellen van BBQ bestellen de meeste mensen een burger of steak. Als je echter je eigen barbecue maakt, raad ik je aan iets te bestellen van een meer informeel menu, zoals kip, varkensvlees of zelfs alleen groenten. Het bestellen van een barbecue met rundvlees is gewoon vragen om problemen. Bestel BBQ zonder sauzen op je barbecue en je kunt van dit smakelijke bijgerecht genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken of het bederft voordat je het op hebt.

Informatie over dit onderwerp: de-mobiele-bbq.nl