Elektronische motorafstemming

Chip Performance is deĀ specialist in chiptuningĀ door ervaring Chip Tuning is een procedure waarbij de elektronische besturingsmodule opnieuw wordt geprogrammeerd, waardoor het voertuig anders optreden binnen verschillende parameters die door de gebruiker zijn ingesteld. In principe is een motorafstemming-chip een essentieel onderdeel van uw computer- en elektrische systemen. Het bedient en wijzigt de prestaties van uw motor daarmee een uniek geluid. Er zijn veel fabrikanten die deze chips maken;

Chip Tuning geeft je misschien niet alleen een betere prestatie, maar het kan ook je geld op de lange termijn besparen. Dit komt omdat als uw voertuig goed is afgestemd, dan zou het geen frequente reparaties vereisen als de slijtage zou verminderen. Daarom kan het u ook helpen veel geld te besparen. Als u een goedkope chip gebruikt, geeft het u misschien niet de goede resultaten die u verlangt. Daarom is het beter om kwaliteitsproducten te gebruiken.

Er zijn veel voordelen geassocieerd met elektronische motorafstemming en een van hen is dat u uw motor volgens uw wens kunt afstemmen zonder een technicus te hoeven raadplegen. Hiermee kunt u de carburateur, ontstekingstijd, ontsteking en de hoeveelheid brandstof die moet worden toegevoegd of verminderd. Op deze manier kunt u uw auto afstemmen zonder speciale of deskundige monteur te bieden om u te helpen.

Er zijn twee hoofdmethoden voor het afstemmen van elektronische motor.

Deze methoden staan bekend als open lus en gesloten lusmotorafstemming. In de eerste methode voegt de programmeur extra brandstof toe aan de brandstofleiding van de auto. Dan hecht hij of zij een timingpoelie aan deze brandstofleiding. De timingpoelie wordt gebruikt om de snelheid van de motor aan te passen. Zodra u hiermee klaar bent, kunt u de brandstofleiding van de auto verwijderen.

In de tweede methode moet u extra brandstof toevoegen in de vorm van een spuit of brandstofinjector. Als u echter geen brandstofinjector hebt, kunt u een apparaat kopen dat een injectiepakket wordt genoemd, dat op de markt verkrijgbaar is. Dit apparaat helpt u bij het toevoegen van brandstofinjectie in uw auto in overeenstemming met de vereiste.

Ondanks de populariteit van chiptuning zijn er echter veel mensen die het nog steeds handmatig doen. Ze hebben deze overtuiging dat de handmatige methode wordt beschouwd als beter. Er zijn enkele voorbeelden om aan te tonen dat beide methoden hun eigen verdiensten hebben. Het is echter waar dat als u het handmatig doet, dan zul je erachter komen dat het veel moeilijk en tijdrovend is. Aan de andere kant, als u hoge precisie-apparaten zoals chips gebruikt, zult u merken dat het werk heel eenvoudig wordt. Maar de bottom line is dat chip-afstemming een behoorlijk vervelend werk is, indien handmatig gedaan.

Heeft u interesse in een chiptuning voor uw auto met behoud van garantie? Klik hier https://www.chipperformance.nl/