Grilling tri-tops rundvlees tips en trucs

Als het gaat om barbecuing, slaat niets de smaak van vochtig sappig vlees.

Er zijn honderden verschillende recepten voor gebarbecued vlees, die allemaal heerlijk zijn. In feite zou ik zeggen dat vlees het beste soort voedsel is om te eten als je thuis een barbecuefeest hebt. Het enige probleem is dat het echt duur kan worden als je je favoriete barbecuevlees koopt. Er zijn echter manieren om vlees voor barbecue voor een goedkope prijs te kopen.

De meest populaire bezuinigingen voor het barbecuen van grill zijn rundvlees, varkensvlees, lam en kip. Varkenskarbonades variëren van flank steak en rosseLoïne tot lenden en riboog. Rundvlees Ribeye varieert van rok steak naar top entrecket en borst. Flank steak is mager en grodig, terwijl rundvlees flank steak een leuke vlezige smaak heeft en wordt vaak gebruikt voor roer fries of stoofschotels. Lean Beef Ribeye wordt vaak geserveerd als sandwich op tarwebrood. Andere grote bezuinigingen van vlees voor barbecuesandwiches zijn ronde biefstuk, t-bot steak, rok steak, rosseLoïne en strip biefstuk.

Barbecue Chicken kan worden gekocht bij uw lokale supermarkt, maar het is ook gemakkelijk te vinden in een kruidenierswinkel of kortingswinkel. Goedkope supermarktmerken van bevroren pluimvee omvatten rotisserie kip, zakjes van kippentes, en bevroren karbonades. Als u bij een supermarkt winkelt waar vlees duurder is, kunt u vaak goedkoper vlees vinden door te winkelen bij de SEPERMARKETS-vleesafdeling, die een eindeloze aanvoer van goedkope bezuinigingen heeft. Als u echter bij een kortingswinkel winkelt, moet u er echter rekening mee houden dat het meeste vlees bevroren is, waardoor het zeer moeilijk is om op te halen en in uw vriezer te gaan voor later gebruik. Dit kan inkoop goedkoper vlees een noodzaak maken, tenzij je geld wilt besparen en op de bereidingstijd hebt gekapt.

Als je een hoogwaardige vlees van vlees met veel smaak wilt, probeer dan met Eva Kerologo te koken.

Koken met Eva Kerologo geeft je een veel rijkere smaak en dikkere consistentie dan gewone bakolie. Hoewel veel mensen denken dat het brandt, kookt het eigenlijk gelijkmatig, waardoor het aantrekkelijker wordt om te koken. Als u op zoek bent naar een meer unieke manier van koken dan de normale barbecue, kunt u overwegen het op de grill te roosteren, of een pan frituren op een gietijzeren koekenpan.

Bij het grillen van vlees op de grill, kijk op je vlees. Je wilt niet eindigen met soggy, vochtig vlees aan de binnenkant. Laat in plaats daarvan uw vlees een paar minuten op de grill achter om de sappen aan de buitenkant te laten genieten in het vlees. Vlees moet worden gekookt naar een interne temperatuur van ongeveer 170 graden F, voor de beste resultaten. Als uw vlees deze interne temperatuur niet bereikt, of als het ongelijk kookt, vermindert u de kooktijd door een paar druppels olijfolie of boter toe te voegen.

Klik om meer te lezen: Cool To Meat You