Hoe het beste jaarboek te gebruiken?

Het beste jaarjournaal

Hoe het beste jaarboek te gebruiken?

Mylovelynotebook.nl The Best Year Journal bestaat uit een boeiende, papierloze planner met meer dan 250 stickers, een maandkalender en een gewoontetracker. Door dit plan te gebruiken, kun je meetbare, zinvolle en bewuste doelen voor jezelf stellen. Het dagboek is ideaal voor mensen die graag boeken van het beste jaar tot nu toe lezen. Om de planner te gebruiken, kunt u deze thuis uitprinten en als uw eigen planner gebruiken. Hier zijn enkele tips voor het gebruik van het Best Years Journal:

Het Best Year Journal is een flexibele en interactieve planner. Het zal u helpen uw persoonlijke en professionele verplichtingen in evenwicht te brengen. Deze planner is eenvoudig in te vullen en wordt geleverd met twee linten. Je kunt het gebruiken als herinnering of wanneer je een nieuwe start wilt. U kunt uw eigen tijdlijn maken en reflecteren op uw prestaties. U kunt schrijven over uw favoriete momenten, uw doelen, uw hobby's en uw werk. Het tijdschrift wordt geleverd met een maandelijks overzicht en een sectie voor wekelijkse beoordelingen.

Het Best Year Journal is verkrijgbaar in fysieke en digitale formaten. De digitale versie is interactief en laat je typen of schrijven met een digitale pen. Elke pagina heeft een genummerd systeem zodat u elke maand kunt zien waar u zich bevindt. Het beste van de digitale versie is dat je hem kunt gebruiken met een 3-ringband. Naast de planner heeft The Perfect Year Journal ook een sectie "2020: A Look Back", waarin je voortgang wordt beoordeeld op 8 gebieden van je leven in 2020.

Klik hier: http://mylovelynotebook.nl/