Hoe kies je een makelaar om een huis te verkopen?

Makelaar

Hoe kies je een makelaar om een huis te verkopen?

Bij de verkoop van uw woning is een makelaar een essentieel onderdeel van het proces. Ze onderhandelen met de koper over de basisvoorwaarden van de transactie, inclusief de prijs van het onroerend goed en de verkoopvoorwaarden, zoals of de koper een lening moet krijgen om het huis te kopen en eerst het oude te verkopen. Meestal worden deze details beschreven in een aanbieding van één pagina. Zodra een koper een aanbod heeft geaccepteerd, werkt de agent eraan om de deal definitief te maken.

Het is het beste om een makelaar te kiezen die uitgebreide kennis heeft van het verkopen van huizen. Dit vergroot niet alleen uw kansen om de hoogst mogelijke prijs voor uw eigendom te krijgen, maar u weet ook hoeveel moeite het kost om het huis te verkopen bezoek de site makelaar Zoetermeer. Hoewel het de taak van een makelaar is om een koper voor uw eigendom te vinden, is hij of zij niet verplicht uw huis aan de eerste koper te verkopen. Daarnaast kent een makelaar ook de huidige marktwaarde van uw huis, zodat hij u tips kan geven om de waarde te verhogen.

Of een makelaar ethisch eerlijk is, kan u helpen bepalen of uw keuze de juiste is voor u. Newsday heeft een onderzoek laten uitvoeren naar twaalf verschillende vastgoedmerken. De 12 ondervraagde bedrijven vertegenwoordigden in 2017 meer dan de helft van alle huizenverkopers op Long Island. Onder hen waren Douglas Elliman, Century 21 Real Estate LLC, Charles Rutenberg Realty Inc., Coldwell Banker Residential Brokerage on Long Island, Coach Realtors, Daniel Gale Sotheby's International Realty, Keller Williams Realty, Signature Premier Properties en RE/MAX LLC.

Klik door naar de website: https://lammersmakelaars.nl/