Hoe maak je GIF's in Photoshop – Voeg een persoonlijkheid toe aan je afbeeldingen

Hoe maak je GIF's in Photoshop – Voeg een persoonlijkheid toe aan je afbeeldingen

Veel van de voordelen van het gebruik van een foto naar GIF-maker gaan verloren bij het gebruik van oudere software. Het is heel gemakkelijk om van iets eenvoudigs een GIF te maken. Als u weet hoe u de afbeelding moet bijsnijden, spiegelen of wijzigen, kunt u de afbeelding eenvoudig naar een GIF converteren. De software die vandaag beschikbaar is, is zeer geavanceerd, dus veel van de functies die voorheen voorbehouden waren aan professionals, zijn nu beschikbaar voor zelfs de beginnende gebruiker. Enkele voorbeelden van geweldige software zijn CoolBokeh en Picsafe maken lachend.

maak gifs

Als je meer dan een enkele foto wilt maken en je de weg al kent in Photoshop, kun je eenvoudig een video-opname-overlay toevoegen aan je GIF's, waardoor je foto's een realtime gevoel krijgen. Je kunt een korte video opnemen om als achtergrond te gebruiken, of om een andere kant van iemands gezicht te laten zien, enz. Een andere geweldige optie voor het toevoegen van een opname-overlay is om een foto van een stuk fruit te gebruiken om een collage-GIF te maken. Er zijn zoveel opties beschikbaar dat het maken van een GIF met een eenvoudige foto nu net zo eenvoudig is als klikken op een knop!

Een geweldige manier om een persoonlijke stijl aan uw afbeeldingen toe te voegen, is door een persoonlijk tintje aan uw photoshop-actie toe te voegen door uw afbeeldingen naar een gif te converteren. Een manier om dit te doen is door uw favoriete afbeelding in photoshop te openen en vervolgens naar het tabblad "effecten" te gaan. U kunt kiezen uit verschillende filters, waaronder: verscherpen, bijsnijden, ontvlekken, verzachten, sepia-effect toevoegen, gloed toevoegen, vuurwerk toevoegen of andere filters die u maar kunt bedenken. Sla ten slotte het resultaat op als een jpeg en je bent helemaal klaar om gifs te maken! Dit proces is eenvoudig uit te voeren, maar er zijn twee optionele stappen die moeten worden genomen: ten eerste worden de geanimeerde frames niet bijgewerkt tenzij u de pagina vernieuwt, en ten tweede, als u van plan bent meer dan één geanimeerd frame per afbeelding te maken, moet u sla elke afbeelding op als een afzonderlijke jpeg in plaats van een enkele klik-en-sleep-bewerking in photoshop.

Meer weten? Klik dan hier: https://socialgifjes.nl