Soorten brochurehouders

Soorten brochurehouders

Er zijn veel soorten brochurehouders op de markt, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor het uitstallen van marketingmateriaal. Sommige zijn bijvoorbeeld alleen ontworpen om één type lectuur in op te bergen, terwijl andere meerdere vakken hebben voor meer. Multi-pocket houders, aan de andere kant, bieden plaats aan maximaal zes verschillende stukken literatuur. Ze zijn ideaal voor grote bedrijven en bedrijven met een verscheidenheid aan producten en diensten. Bovendien hebben sommige van deze lectuurhouders een roterend ontwerp, waardoor ze ideaal zijn voor het tonen van meerdere items folderhouders kopen.

brochurehouders

De beste brochurehouders zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen. U kunt er een kiezen die bij het decor en de stijl van uw winkel past. Aanrechtbladen zijn geweldig voor kleine boetieks en winkels, terwijl staande brochurehouders ideaal zijn voor grote bedrijven en winkels. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u kunt er een vinden die past bij uw behoeften en binnen uw budget. Hieronder vindt u enkele van de meest populaire soorten brochurehouders.

Aan de muur gemonteerde brochurehouders zijn een populaire optie. Deze zijn meestal gemaakt van plastic of nephout en zijn ontworpen om tientallen brochures te bevatten. Ze kunnen echter een aanzienlijke hoeveelheid wandruimte innemen en zijn niet geschikt voor alle winkels. Overweeg in plaats daarvan om ze in de buurt van specifieke artikelen in uw winkel te plaatsen. Folderhouders voor aan de muur zijn bijvoorbeeld geweldig voor kleine bedrijven, terwijl brochurehouders voor op het aanrecht perfect zijn voor grote winkels.

Site bezoeken voor meer info: https://www.displayshop.nl/