Winmau Blade 6 Triple Core

mes 6 dubbele kern

Winmau Blade 6 Triple Core

Het Winmau Blade 6 Triple Core Dartboard is het technologisch superieure dartbord, het resultaat van meer dan 30 jaar technische innovatie. De innovatieve Triple Core-sisalbasis vormt een aanvulling op de geavanceerde Sixth Generation Blade-technologie voor optimale vezeldichtheid en maximale score. Het innovatieve ontwerp biedt maximale flexibiliteit en prestaties met een minimaal gewicht. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat er meer darts kunnen worden gegooid zonder in te boeten aan balans of stabiliteit. Bovendien is de nieuwe Triple-Core sisalbodem milieuvriendelijk, wat resulteert in minder onderhoud.

De Blade 6 Triple Core gebruikt dicht opeengepakt, premium sisal als kern Dartshopleiden.nl blade 6 dual core. Dit maakt het bord extreem duurzaam en heeft een uitstekende gatafsluiting en zelfherstellende eigenschappen. Er zijn drie verschillende versies van de Blade 6, namelijk de Dual Core, de Carbon en de Triple Core. Het dual-core model is het populairst. De triple-core versie heeft de beste eigenschappen, waardoor het het ultieme dartbord is voor spelers van alle niveaus.

Het Blade 6 Triple Core-dartbord is uitgerust met een gepatenteerd dichtheidscontrolesysteem dat het oppervlak van het bord en de kritische scoresegmenten vergroot. De precisie lasergesneden spin is vervaardigd met behulp van een gepatenteerde Density Control-methode die helpt bij het creƫren van een sterke afdichting tussen de twee kernen. Dit dartbord heeft ook een hellingshoek van 60 graden en een gestructureerd profiel, wat bijdraagt aan een betere score.

Meer weten? Klik dan hier: https://dartshopleiden.nl/