Zet bestanden veilig over: 3 beste software voor de delen van bestanden aan pc

De kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer moet moeilijk zijn. Moderne keuze biedt niettemin veel oplossingen. In datgene artikel leert u waarmee u dezelfde programma kiest om bestanden naar jou computer van te zetten – naar welke criteria u zullen zoeken en welke ingeval de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een juist -programma aan het casino overzetten met bestanden te kiezen, zal u voordat verschillende tonen letten. Lees hier meer over.

Beveiliging

Dit bestaan het belangrijkste dat binnen je opkomt. We willen niet dit persoonsgegevens in handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Alle drooms -services dit in dat artikel terechtkomen beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw bedrijven geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is beslist onderwerp ervoor een bizar artikel, beslist laat jouw de over specialist bestaat.

Gemak

Deze is absoluut van de leidend factoren bij het opgegeven kiezen met een -platform. Deze omvatten functies dit het zijn van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jullie gemak van het opslaan van bestanden – jij moet u bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om dossiers rechtstreeks in uw repository erbij creëren. Door dit te doen, worden dikwijls aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Jij moet volledige controle bezitten over u verzenden of ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan word bewerkt, moet het de geschiedenis van het functioneren zijn.

Het is erg geweldig ingeval er bij de pc-versie ook een mobiele variatie komt.

Prijzen

Iedereen wil het eerste tarief kiezen met betere prijs en niet te dikwijls betalen voordat wat het niet van plan leven te toepassen. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft en sommige niet.

Maximale grootte met downloadbare bestanden

Het wit dat datgene cijfer toch wel anders is in opslagservices. Ondertussen sommige u toestaan om bestanden betreffende 250 Gb of langere te downloaden, zijn meerdere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service met Apple is beschikbaar voordat eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud is een pakket van ieder Apple-services, dit niet alleen cloudopslag omvat, maar alsmede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het belangrijkste voordeel zijn de snelle synchronisatie van bestanden voordat alle apparaten, waardoor ze snel open zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en meerdere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan eveneens dienen indien een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven op gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit zouden winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is dus van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft vaak coole tools die het werk vereenvoudigen. Mooie tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dezelfde duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in uw applicaties binnen dit product.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om gelijktijdig te werken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te zien en u prullenbak. De kunt verwijderde bestanden mede zien in uw map waarmee ze zijn voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt deel uit betreffende het Google-systeem, wat beslist snelle plus gemakkelijke integratie met is andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.